Russisk statsborgerskap: vilkårene og framgangsmåten for innhenting av



Mange utlendinger tenke på muligheten for å få russisk statsborgerskap. Regelmessig denne prosessen innført en rekke endringer med sikte på å forenkle prosedyrene. Noen mennesker er ikke i stand til å bruke en forenklet prosess for å få statsborgerskap, men de må oppfylle visse krav og betingelser. Du skal forstå hvordan og hvor du skal søke, hvilke dokumenter er klargjort og det er faktisk nødvendig statsborgerskap. Hver utlending som fikk statsborgerskap i russland, kan stole på forskjellige evner. Disse inkluderer følgende: Det er flere eksisterende programmer som gjør det mulig å få russisk statsborgerskap med minimal innsats, men at utlendinger må oppfylle visse krav. Hver utlending skal vite at for å oppnå statsborgerskap for den russiske Føderasjonen det er bare mulig under visse betingelser. Uten sannsynlig føre til at det blir ansett som umulig. Statsborgerskap for den russiske Føderasjonen kan realiseres på flere måter avhengig av tilgjengelige begrunnelse: avslag på russisk statsborgerskap må også være ordentlig utstedt, som det er nødvendig å sende spesiell søknad til FMS. Avtalen er frivillig, så ingen måte å tvinge mislykkes å tvinge en person til å gi avkall på statsborgerskap. Hver borger av et annet land har mulighet til å bli en borger av russland. Dette bør følges fremgangsmåten som er riktig for å få russisk statsborgerskap.

Alle handlinger må utføres i faktisk tid. Dermed er prosessen er ganske lang, så fra dato for innlevering for statsborgerskap, må bestå mindre enn ett år. Russisk statsborgerskap krever forberedelse av en rekke dokumenter og utføre mange påfølgende handlinger. Prosessen med å få statsborgerskap i den russiske Føderasjonen kan utføres i henhold til standard ordningen eller under forenklet. Forenklet å få russisk statsborgerskap er kun tillatt under spesielle programmer.

Disse inkluderer bosetting av likesinnede

Under disse forholdene, betydelig redusert tiden at du er nødt til å bruke for statsborgerskap. I henhold til standard prosedyre krever at søkeren bor i Russland ikke mindre enn fem år gamle, med person bosatt i den russiske Føderasjon. Den russiske statsborgerskap for barn er også basert på dette prinsippet. I tillegg trengs: Dokumenter for å få russisk statsborgerskap det er nødvendig å bruke for seks måneder før utløpet av gyldighetsperioden for oppholdstillatelse. Mens prosessen kan utelukkende voksen og dyktig person. For barn prosessen er utført av foreldre eller foresatte. Denne prosessen er bare tilgjengelig for folk som passer kravene til program for gjenbosetting av landsmenn eller andre programmer. For dem, har betydelig forenklet å få russisk statsborgerskap. Prosessen tar ikke mye tid og ikke krever utarbeidelse av mange papirer. For å Bruke denne forenklede prosedyren kan bare visse kategorier av søkere. Disse inkluderer utlendinger med hensyn til betingelser: for Å finne ut om en bestemt utlending å bruke fremskyndet prosedyre, er det anbefalt å ta kontakt med en erfaren advokat. Vanligvis innvandrere fra CIS kan søke denne ordningen, som er russisk som morsmål. Denne statusen er tilordnet etter å ha passert Kommisjonen, samt å bli testet i skriftlig form. I tillegg tilbys slike mulighet for andre personer under visse betingelser. Rett til å få russisk statsborgerskap under den forenklede prosedyren er tilgjengelig: Alle ovenfor utenlandske personer som har mulighet til å dra nytte av en forenklet prosess for å få russisk statsborgerskap. Hvis det er umulig for en utlending å bruke en forenklet ordning, og han er nødt til å utføre påfølgende trinnene i en standard prosedyre. Hvert trinn har sin egen nyanser, så det er viktig å grundig forstå reglene i prosessen. Utlendinger når du krysser grensen må ha visum eller pass. Fra innbyggere i land som er Customs Union medlemmer, kreves et internt pass. I løpet av de neste dager fra dato for ankomst i landet, migrant må gi melding om sin ankomst, FMS. Hvis du ønsker å leie en leilighet eller rester